A Pécs kulturális negyedében működő, a legjobb kézműves hagyományokat életben tartó Zsolnay Porcelánmanufaktúrát aligha kell bemutatni. Csodálatospálinkás készlet használati és dísztárgyakká varázsolják a kaolint, és az itt készülő porcelánok a formázók és festők kezei alatt valódi műalkotásokká válnak.

Egy merész gondolat által vezérelve, 2015 év legjobb pálinkája teljesen egyedi és modern köntösbe bújt. A Zsolnay Porcelán tervezőjével közösen megálmodott pálinkás készlet lényege, hogy a 18 karátos arannyal megfestett nyílhegy alakú palackok mindegyike sorszámozott, mindössze 100 db készült belőle. A hozzá tartozó kupicákon pedig a legendás 7 vezérünk neve aranylik.

pálinkás készletA benne lévő igazi pálinkakülönlegességet pedig a hegykői 1 Csepp Pálinka Kft. cseppmesterei készítették. Ők nem ismernek alkut a pálinkakészítésben, már a kezdetektől kizárólag a prémiumminőséget célozták meg. Munkásságuk egyik legnagyobb elismeréseként pedig 2015-ben a Zenit szőlő – Kései meggy házasításukat választották meg az év legjobbjának.